Srbin u Austriji zaklao ženu jer je mislio da ga vara

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar K. (61) uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu Ileanu K. (43) u porodičnom stanu u Beču. Krvavi zločin dogodio se u četvrtak u popodnevnim časovima, kad je Aleksandar izbo nesrećnu ženu.

 

Telo su pronašle njihove ćerke kad su se vratile u stan i odmah su pozvale Hitnu pomoć.

 

– Žena je ležala na podu i krvarila, a na telu su bili vidljivi ubodi noža po grudima i stomaku. Uprkos pokušajima lekara da je spasu, Ileana je preminula u stanu. Njen muž je uhapšen i nije pružao nikakav otpor. Navodno, izbo ju je sa sedam uboda nožem – naveli su austrijski mediji.

 

Aleksandar K., kako saznajemo, nije ni pokušao da pobegne s mesta zločina.

– On je rekao da nije imao nameru da je ubije. Ispričao je da je svađa među njima eskalirala tog popodneva jer je sumnjao da ga supruga vara. Zbog toga je, u žaru rasprave, dograbio nož i sedam puta izbo suprugu – navodno je ispričao policiji Aleksandar K.

Advertisements

 

Policijski portparol Danijel Princ naveo je da su operativci zaplenili nekoliko noževa, ali da nije poznato kojim od njih je usmrćena Ileana K.

 

– Motiv ubistva zasad nije najjasniji. Naređena je obdukcija tela Ileane K., nakon koje će biti poznato koja rana je bila smrtonosna. Ćerke ovog para su preživele šok, one su dobile medicinsku pomoć – dodao je portparol bečke policije.

 

Kako saznajemo, Aleksandar i Ileana K. u Beč su došli iz Velikog Gradišta.

 

– Ona je bila zaposlena u ćevabdžinici, ali je pre nekog vremena otišla u Austriju. Uspela je da sredi papire i za svog supruga, pa su svi živeli zajedno u Beču. Tamo se zaposlila u grilu koji su takođe držali naši ljudi. Velika tragedija, svako ko je poznavao ovaj par znao je da su dobri ljudi i da je Ileana divna žena – kaže jedna njena poznanica za Kurir.

 

IZVOR: Kurir / FOTO: Privatno

Advertisements

error: