KRSTIĆ: Tajkun Mišković će da vodi Demokratsku stranku

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bivši gradonačelnik Beograda sa gazdom ‘Delte’ pokušava da demokrate stavi pod svoju kontrolu tako što će na predstojećim izborima progurati svoje kandidate, kaže Nebojša Krstić.

 

Bivši gradonačelnik Beograda, tajkun Dragan Đilas ponovo pokušava da sa gazdom ‘Delte’ Miroslavom Miškovićem preuzme Demokratsku stranku i stavi je pod svoju kontrolu! Ovo u razgovoru za Informer kaže Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, nekada istaknuti član DS i savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

 

Krstić navodi da je kao čovek koji je bio u samom vrhu DS odlično upoznat sa mehanizmima funkcionisanja ove stranke.

 

Nema tu tajni

Advertisements

U najnovijim previranjima oko izbora budućeg lidera demokrata, Krstić vidi upravo Miškovićeve i Đilasove prste. Naš sagovornik podseća da je o tome otvoreno govorio još 2012. i sam Boris Tadić, koji je poručio “da su se tajkuni udružili protiv njega” .

– Suština izbora za novog predsednika Demokratske stranke jeste to da li će DS voditi svoju politiku samostalno ili će biti kontrolisana od strane Đilasa, tačnije, Miškovića. O toj opasnosti javno je govorio Boris Tadić u vreme kad ga je Đilas smenjivao. Nije to nikakva tajna… – objašnjava Krstić za Informer i dodaje da je ovu spregu uočio i lider PSG Saša Janković zbog čega je, odmah nakon beogradskih izbora, napustio Đilasa:

– Janković je na vreme uočio problem i zato se potpuno distancirao od Đilasa, koji sada pokušava da i njemu otme stranku i infrastrukturu – navodi Krstić.

 

IZVOR: Informer.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: