JELENA MILIĆ: Ja sam potomak proroka Tarabića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Najpoznatija NATO lobistkinja u Srbiji Jelena Milić potomak je vidovitih Tarabića iz sela Kremna na Tari.

 

Verovali ili ne: direktorka Centra za evroatlantske studije, koja promoviše američku politiku i Alijansu na svakom koraku, poreklom je iz istog sela (u kom su u davna vremena manje-više svi bili rođaci) sa čuvenim prorocima za koje važi da su predvideli mnogo toga što se zbilo dugo nakon njihove smrti.

 

IZGUBLJENE STRANE
Novinar Milomir Marić, koji je u svojim emisijama više puta ugostio Milićevu, potvrdio nam je da mu je ona pričala o tome da je prevodila spise Tarabića na engleski jezik.

 

– Ona kaže da u proročanstvu piše da će Srbija sigurno postati članica NATO. Ja na taj podatak nisam naišao čitajući knjigu, možda su baš te strane izgubljene ili pocepane – rekao je Marić za Srpski telegraf i uputio nas na Kremanca koji zna sve detalje o poreklu Milićeve.

Advertisements

 

Rekla mi je da u proročanstvu piše da će Srbija sigurno postati članica NATO
Tim tragom došli smo do rođenog Kremanca Dragana Pjevića, koji nastavlja priču:

 

– Jelena Milić je sigurno Kremanka. Njen deda po ocu Vitomir Ćirković bio je poznat u selu. On je bio oficir Kraljevine Jugoslavije, učesnik martovskih demonstracija, kasnije su ga Nemci zarobili i bio je u logoru. Na kraju Drugog svetskog rata Vitomir je otišao u London i nije hteo da se vrati, dok je njegova žena Jela ostala je da živi u Beogradu. Jela je 1939. godine rodila Draganu, majku Jelene Milić – otkriva Pjević.

 

IZVOR: Republika.rs

Advertisements

error: