Vučićev čovek na Kosovu svečano otvorio kontejnere!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U Kosovskoj Mitrovici juče su otvoreni novi boksovi za kontejnere, kojih je na 25 lokacija trenutno postavljeno 15. Simbolična ceremonija obavljena je u centru grada, kod kružnog toka, uz prisustvo predstavnika implementacionih partnera – EU, Nemačkog društva za međunarodnu saradnju (GIZ), opštine Severna Mitrovica i Omladinsko-edukativne organizacije ”Sinergija”.

 

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je da se instaliranjem novih boksova za kontejnere omogućava lakše odnošenje smeća, napomenuvši da je ovo samo jedan od projekata i da će saradnja biti nastavljena.

 

– Spomenuo bih projekat za reciklažu koji će biti na novoj deponiji na lokaciji Savina stena i što je veoma bitno, tretiranje medicinskog otpada. Ovim ćemo unaprediti i poboljšati životnu sredinu i uslove u kojima žive naši građani – rekao je Rakić, a prenosi „Radio Kosovska Mitrovica“.

Advertisements

I tako, dok Aleksandar Vučić polako alo sigurno saopštava da se odustaje od Kosova i Metohije, a Aleksandar Vulin iznosi svoje vizije po istom pitanju, Goran Rakić samostalo izgleda može samo da upriliči ovako bizarnu svečanost!

 

BLIC.RS

Advertisements

error: