ČESTITAMO! Oženio se Vojislav Koštunica

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ceremonija je bila tajna u tolikoj meri da ni najblaži saradnici bivšeg predsednika nisu znali da se oženio.

 

Vojislav Koštunica, bivši predsednik SRJ i premijer Srbije, venčao se pre nekoliko meseci s književnicom Ljiljanom, saznaje ekskluzivno Kurir.

Inače, našem listu je potvrđeno u opštini Stari grad da je novopečeni bračni par obavio građansko venčanje pre nekoliko meseci, i to u strogoj tajnosti!

 

– Srodnu dušu pronašao je u Ljiljani, koja je, inače, pisac. Počeli su da se druže otprilike godinu dana posle Zoričine smrti. Vezuju ih slična interesovanja, a vremenom su se zbližili i odlučili da obave građansko venčanje. Već izvesno vreme žive zajedno u njegovom stanu na Dorćolu, vode miran, penzionerski život – priča izvor našeg lista i dodaje:

Advertisements

 

Ne skrivaju se oni, komšije ih viđaju gotovo svakodnevno kako šetaju Dorćolom, ali on nije čovek koji bi to da se ženi objavio na sva zvona. Obavili su to tiho, mimo očiju javnosti. Nije se ni nekim nekadašnjim bliskim saradnicima pohvalio da se oženio. Iako to samo slute, niko se ne usuđuje da ga pita. Posle povlačenja iz politike u nekoliko navrata je kazao da mu je potreban mir i to je pronašao u sadašnjoj supruzi, jer kao što je poznato, čvrsto je odlučio da se zauvek povuče iz politike.

 

Upravo je septembra prošle godine televizija N1 objavila video-snimak na kojem Koštunica bez obezbeđenja šeta Studentskim parkom u centru Beograda u društvu jedne šarmantne dame, koja je, kako saznajemo, upravo Ljiljana. I tada su se podgrejale čaršijske priče da je nekadašnji predsednik DSS ponovo našao srodnu dušu. Koštunica, međutim, tada nije želeo da otkrije ko je gospođa.

 

Bivši lider DSS oženio se, po drugi put, bez pompe u opštini Stari grad. Supruga Zorica Radović, s kojom je bio u braku 28 godina, preminula je aprila 2015, a Koštunica je shvatio da mora da nastavi sa životom i pokuša ponovo da pronađe sreću. Vojislav Koštunica juče nije odgovarao na pozive Kurira.

 

KURIR

Advertisements

error: