ŠEŠELJ UPOZORAVA: CIA sprema napad na Srbiju i Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vašington po svaku cenu hoće da slomi Srbiju, odvoji je od Rusije i na silu uvuče u NATO pakt. Neće prezati ni od toga da Aleksandra Vučića proglasi za zločinca!

 

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, tvrdi da američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) sprema konačan udar na Srbiju!

 

Šef radikala ističe da Vašington po svaku cenu hoće da slomi našu državu, odvoji je od Rusije i na silu uvuče u NATO pakt. Zapadni moćnici, kaže Šešelj, neće prezati ni od čega kako bi ostvarili svoje zacrtane ciljeve, pa čak ni od toga da predsednika Srbije Aleksandra Vučića proglase zločincem!

 

Rusija je spas
Moramo da ojačamo veze sa Rusijom, pa čak i da sklopimo vojni savez. Drugog rešenja nema!
Vojislav Šešelj.

Advertisements

Upravo zato, uveren je naš sagovornik, američki i britanski agenti skupljaju podatke o ubistvu pevačice Jelene Marjanović i pogibiji Luke Jovanovića kako bi izmanipulisali porodice da optuže državu za zločine.

 

Rasparčavanje države
Prema njegovim rečima, nema nikakve dileme da se za našu zemlju uveliko sprema pakleni plan.

– Potpuno sam uveren da američka CIA priprema novi udar na Srbiju. Veći problem, međutim, predstavlja to što se mi ne spremamo adekvatno za to. Država mora jače da se sprema za ozbiljnu situaciju koja će uslediti. Vašington i njegovi poltroni po svaku cenu hoće da slome Srbiju. Njihov krajnji i jedini cilj jeste da našu državu odvoje od Rusije i na silu je uvuku u NATO pakt. U toj svojoj paklenoj agendi ne prezaju ni od čega, pa čak ni od toga da Aleksandra Vučića proglase za zločinca! – upozorava Šešelj, dodajući da politička glad Zapada stalno raste.

 

IZVOR: Informer

Advertisements

error: