UŽAS! Albanac prebio trudnu Srpkinju jer nije htela seks sa njim!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BUJANOVAC – Anđela Đorđević (20) iz Bujanovca, koja je u trećem mjesecu trudnoće, tvrdi da ju je Albanac S. A. (25) brutalno pretukao jer nije htjela da ide s njim u hotel.

 

Kako je ispričala za “Kurir”, napad se dogodio u subotu oko 4.30 sati na putu od mjesta Biljače do Bujanovca.

 

“Tog mladića sam upoznala ranije jer se zabavljao s mojom drugaricom. Bio je kulturan i fin. Te večeri smo s društvom ostali u kafani i mnogo je popio. Ponudio se da me odveze taksijem do Bujanovca. Nisam videla ništa loše u tome”, priča Anđela, koja je te večeri ostala duže poslije posla jer radi kao promoterka pića.

 

Ona dodaje da je u taksiju bio i njegov brat.

“Ubrzo je u taksiju počeo da me ubeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga. Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali nisam htela. Tada je počela moja agonija”, objašnjava Đorđevićeva.

Prema njenim riječima, S. A. je u taksiju počeo da je bije.

Advertisements

 

“Udarao me je šakama i pesnicama, davio me je, čupao kosu. U jednom trenutku izbacio me je iz vozila i počeo da me šutira gde je stigao. Pala sam na zemlju, ali on nije prestajao. Držala sam ruke na stomaku, samo da sačuvam bebu. Osećala sam udarce nogom u glavu i leđa, šutirao me je po nogama. Vukao me je po asfaltu i pocepao jaknu. Noge mi je odrao. A za to vreme ni taksista ni njegov brat nisu reagovali. Molila sam ga da prestane, a on me je nazivao kurvom”, priča djevojka i dodaje da S. A. nije znao da je ona trudna.

 

Tako prebijenu, S. A. ju je ostavio na ulici, a ona je smogla snage da zaustavi drugo vozilo.

“Kada me je taj vozač ugledao, bio je u šoku”, kaže naša sagovornica.

Đorđevićeva kaže da od te večeri ima noćne more.

 

“Sanjam batine koje sam dobila. Majka me budi iz košmara jer me čuje kako vičem: ‘Prestani da me udaraš’. Svaki udarac ko zna koliko puta sam nanovo preživela”, uvjerava prebijena Anđela Đorđević i dodaje da je trudna s dečkom s kojim je vjerena.

 

IZVOR: Kurir / Nezavisne novine

Advertisements

error: