UHAPŠEN SRPSKI SUDIJA! Povezan sa kladioničarskom mafijom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kotnroverzni arbitar je posle svojih najnovijih skandaloznih grešaka postao i predmet policijske istrage.

 

Fudbalski sudija Srđan Obradović završio je u ponedeljak u policijskoj stanici na informativnom razgovoru posle još jednih novih skandaloznih kontroverznih odluka koje je doneo na meču Superlige Srbije.

Arbitar koji je ranije bio poznat po odlukama koje su izazivale reakciju javnosti i bile očigledne greške i previdi, ponovo je dospeo u centar pažnje “deljenjem pravde” na utakmici u Subotici između Spartaka i Radničkog iz Niša, koja je bila od izuzetnog značaja jer se obe ekipe bore za kvalifikacije za Ligu Evrope.

I tu je Obradović evidentno oštetio gostujući tim, svirajući jedanaesterac za domaćina koji je samo on video, jer je lopta pogodila u nogu igrača tima iz Niša, a ne u ruku.

Advertisements

Uz to on je dosudio još jedan penal za Subotičane, a prethodno je dao i crveni karton najboljem strelcu Radničkog, Milanu Pavkovu.

 

Zbog ovih njegovih grešaka se podigla velika prašina u fudbalskoj javnosti, a na kraju je reagovala i policija koja je sudiju iz Jagodine privela na saslušanje.

On je na informativnom razgovoru morao da objašnjava šta se dešavalo pre, za vreme, ali i posle utakmice u Subotici, te na taj način da se ispita da li postoje sumnje za činjenje krivičnog dela.

Osim toga, prema saznanjima “Aloa”, Obradović je ovlašćeno lice i jednog lanca kladionica u Srbiji, a u njegovom vlasništvu se nalazi i menjačnica u Jagodini.

 

ESPRESO / ARHIVA

Advertisements

error: