NOVINAR PINKA: Srbija je pravna i ozbiljna država!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mladen Mijatović novinar televizije Pink, rekao je za NOVO JUTRO da postoje snimci kamera po gradu koji dokazuju da je kantrimen nakon što je udario Luku Jovanovića odlazi svojim putem ka učiteljskom naselju.

 

Mijatović je istakao da je po njegovom mišljenju situacija u slučaju kantrimen vrlo jasna.

– Postoje snimci kamera po gradu koji dokazuju da kantrimen nakon što je udario Luku Jovanovića odlazi svojim putem ka učiteljskom naselju. I njegovo kretanje je ispraćeno preko tih bezbednosnih kamera. Kuda se sve kretao, do trenutka kada je vozilo parkirano u učiteljskom nasilju – rekao je Mijatović.

 

Kako kaže, pravna smo i ozbiljna država, i sud je pravosnažno doneo presudu.

 

– Ja ne znam šta je ideja stranih službi, ali generalno sam siguran da može nešto potencijalno da se krije iza toga – rekao je Mijatović.

Advertisements

 

– Kada je u pitanju slučaj Jelene Marjanović, uskoro ćemo imati novu priču u vezi sa njim. Tim novinara i urednika radi na tome. Došli smo do optužnice koja će ići na dopunu, saslušana je doktorka sa kojom je poslednju poruku Jelena razmenila. Sada se čeka samo još saslušanje Jane. Prema našim informacijama Tužilaštvo smatra da ne bi trebalo da dođe do tog saslušanja, jer to ne bi bilo realno jer je ona posle zločina dugo bila u porodici i njen iskaz pitanje je da li je verodostojan – reka je novinar “Srpskog telegrafa” Boris Vuković.

 

Prema njegovim rečima, u slučaju ubistva Jelene Marjanović, ono što je poznato jeste da nema nikakvih novih dokaza.

 

– Nekog ključnog svedoka, nema ozružja, Zoran nije priznao niti je na bilo koji način pričao o tome. Ali svakako ako zapadna služba hoće nešto da izmanipuliše, sa bolom porodice is a Marjanovićima koji su iskusni u davanju izjacva i nastupima u javnosti, možda je lako i manipulisati – rekao je Vuković, i dodao:

 

– Od svakog slučaja možete da napravite teoriju zavere.

 

IZVOR: Pink / FOTO: Print

Advertisements

error: