DELITE VEST – HITAN APEL! Jovan se bori za život i potrebna mu je pomoć!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Još samo 52 nedelje života, prikovan za injekcije i hemoterapiju – tu su budućnost lekari u Srbiji pripisali malenom Jovanu (2), najmlađem pacijetnu kome je ikada u našoj zemlji dijagnostifikovan zloćudan tumor mozga, poznat pod imenom Glioblastom multiforme gradus IV.

 

Preteške reči za premalo dete. Jovan ima samo dve godine, a već je četvrtinu svog netaknutog života proveo boreći se da na ovom svetu ostane. On i članovi njegove porodice, koji nijednog trena nisu pustili maleno stopalo da u bitku korača samo.

 

I nisu se pomirili sa dijagnozom lokalnih doktora.

Nakon opsežnih molekularnih i genetskih analiza urađenih u Hajdelbergu, nemački su lekari postavili novu dijagnozu – infantilni hemisverni gliom – vrsta tumora koja u Srbiji nikada nije ni dijagnostikovana ni lečena. Uz dijagnozu, Nemci su poslali i poziv na lečenje, navodeći da se infantilni hemisverni gliom u njihovoj klinici uspešno leči sa dobrim prognozama. Uz to, poslali su i predračun – na 223.300,00 evra.

I nakon brojnih iscrpljujućih razgovora, domaći lekari ne žele da potpišu upućivanje na lečenje u inostranstvo.

Advertisements

Jovanovoj porodici ostalo je samo jedno – da zamoli dobre ljude za pomoć u prikupljanju novca za dečakovo lečenje – uplatom na žiro račune sa fotografije.
Svaka pomoć njima mnogo znači i ni jedna uplata nije mala!
Pomozite!

 

Dinarski: 205-9011007399671-60

Devizni: 9031025387118
Swift-bic: KOBBRSBG
IBAN: RS35205903102538711877

 

 

IZVOR: Telegraf / Facebook

Advertisements

error: