ČEDA ZA KOSOVO TV: Rusi su ubili Olivera Ivanovića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider LDP Čedomir Jovanović prevazišao je samog sebe najnovijom izjavom za TV Kosovo da Rusi stoje iza ubistva Olivera Ivanovića.

 

Komentarišući situaciju na Kosovu i pregovore Beograda i Prištine, Jovanović je izneo zaključak da je jedino logično da je Moskva želela da pokvari mir za koji se zalaže predsednik Aleksandar Vučić tako što je napravila haos ubistvom ovog političara. Kao primer koji to dokazuje naveo je navodni pokušaj državnog udara u Crnoj Gori iza kojeg stoje ruske obaveštajne službe, a čiji je jedini cilj da oteraju zapadne zemlje sa Balkana.

 

KOPIRAO ČANKA

U vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, ističe lider LDP, nesporna je jedino činjenica da se još ne znaju počinioci.

 

Đukanović: Namerno nije rekao Rusi, nego oni koji su pravili haos u Crnoj Gori, jer želi da baci senku sumnje bez dokaza

Advertisements

 

– To znači da je jasno ko su počinioci. To znači da nema nikakve veze sa etničkim sukobom i da ne postoji nijedan normalan razlog zbog kojeg bi neki Albanac otišao i ubio Olivera Ivanovića. Oliver Ivanović je ubijen da bi se poremetili odnosi Beograda i Prištine, Tačija i Vučića i šanse da se stvori ovde mir. A ko iza toga stoji? Pa oni kojima je u interesu ludilo u odnosima Srbije i Kosova, Srbije i Bosne i Hercegovine, isti oni koji su u Crnoj Gori u haosu tražili šansu za sebe – rekao je Jovanović tokom boravka u Prištini za TV Kosovo očigledno upirući prstom u Moskvu.

 

Ovu tezu, da podsetimo, prvi je izneo predsednik LSV Nenad Čanak, i to neposredno nakon ubistva Ivanovića, rekavši da je ubica obično onaj ko prvi izjavi saučešće i da u svemu postoji ruski interes.

 

Republika / Tanjug

Advertisements

error: