UHAPŠENA NARKO BABA! Sadila u Mitrovici u podrumu marihuanu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zora Kok, stara 63 godine, iz sela Veliki Radinci kod Sremske Mitrovice, uhapšena je kada je policija u podrumu njene kuće otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

 

Policajci su po dojavi došli u njenu kuću, ali su se šokirali kada su otkrili laboratoriju i ogroman broj sadnica.

U akciji su zaplenjene 254 biljke marihuane i oko 800 grama suve marihuane spremne za prodaju. Inače, interesantno je da je Zora zajedno sa suprugom Geritom Kokom (77) uhapšena 2012. u akciji “Morava”, kada je u njihovoj kući takođe otkrivena laboratorija, ali tada nije odgovarala jer je on preuzeo krivicu na sebe.

 

Kako smo saznali, policija je na vrata Zorine kuće zakucala u četvrtak oko 9.30.

Advertisements

– Rekli su joj da traže drogu, ali je ona odbijala saradnju. Nije htela ni reč da kaže. Ubrzo je otkrivena marihuana skrivena u saksijama, ormanima i na još nekim mestima. Bila je upakovana i spremna za prodaju – objasnio je izvor Kurira

 

Policajce je, međutim, tek čekalo iznenađenje.

– Kada su inspektori otišli u podrum, imali su šta da vide. U dve pregrađene prostorije našli su više od 200 stabljika marihuane u raznim veličinama. Kao da su ušli u malu šumu droge. Kada je shvatila da više nema kud i kad su joj stavljene lisice, Zora se pravdala da ju je muka naterala da se ovim bavi, uprkos tome što joj je penzija 500 evra – kaže naš sagovornik i dodaje da će istragom biti utvrđeno da li je imala saučesnike u poslu uzgajanja marihuane.

 

KURIR

Advertisements

error: