SUDBINA DEČAKA! Poginuo na putu do bolnice jer nije bio vezan!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Eldin Hondović (15) iz Tutina, koji je poginuo kod Velike Plane, stradao je na putu do lekara u Beogradu, a nije bio vezan jer mu je bilo loše pa je spavao na zadnjem sedištu.

 

Eldin Hondović (15) iz sela Gornji Crnić kod Tutina, koji je u četvrtak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane, stradao je na putu do bolnice u Beogradu, u koju su ga vodili brat od strica Elvis i majka Neima, koji su povređeni u udesu.

Kako saznajemo, dečak je poslednjih meseci imao zdravstvenih problema zbog malih boginja, pa je iz Tutina često morao da ide u Beograd kod lekara. Pretpostavlja se da je zbog toga i spavao na zadnjem sedištu i nije bio vezan u trenutku sudara.

 

Dečak sahranjen

Dečak je nastradao kad se “seat” koji je vozio njegov rođak Elvis Hodović (33) velikom brzinom zakucao u parkirani kombi u zaustavnoj traci i usmrtio vozača Slavoljuba Topličanina (48) iz Kruševca. Automobil je udario u Topličanina, koji je izašao iz kombija, a od siline udara dečak je ispao iz vozila jer jedini u njemu nije bio vezan.

Advertisements

 

Prema rečima rođaka nastradalog dečaka, on je živeo s majkom u selu kod Tutina, dok su mu otac i brat u inostranstvu.

 

– Otac i brat mu rade u Nemačkoj. Eldin je imao morbile, a njegovo zdravstveno stanje se iskomplikovalo, pa je često išao u Beograd. Kako mu otac nije tu, stric je trebalo da ga preveze, a krenula je i majka – priča jedan od rođaka.

 

On dodaje da je dečak zbog lošeg zdravstvenog stanja ležao na zadnjem sedištu.

– Verovatno je spavao u trenutku sudara. Da je sve bilo kako treba, i on bi bio vezan – priča rođak. Dečak je juče sahranjen u rodnom selu.

 

TANJUG

Advertisements

error: