SUDBINA DEČAKA! Poginuo na putu do bolnice jer nije bio vezan!

Podeli vest sa drugima!
  • 78
    Shares

Advertisements

Eldin Hondović (15) iz Tutina, koji je poginuo kod Velike Plane, stradao je na putu do lekara u Beogradu, a nije bio vezan jer mu je bilo loše pa je spavao na zadnjem sedištu.

 

Eldin Hondović (15) iz sela Gornji Crnić kod Tutina, koji je u četvrtak poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane, stradao je na putu do bolnice u Beogradu, u koju su ga vodili brat od strica Elvis i majka Neima, koji su povređeni u udesu.

Kako saznajemo, dečak je poslednjih meseci imao zdravstvenih problema zbog malih boginja, pa je iz Tutina često morao da ide u Beograd kod lekara. Pretpostavlja se da je zbog toga i spavao na zadnjem sedištu i nije bio vezan u trenutku sudara.

 

Dečak sahranjen

Dečak je nastradao kad se “seat” koji je vozio njegov rođak Elvis Hodović (33) velikom brzinom zakucao u parkirani kombi u zaustavnoj traci i usmrtio vozača Slavoljuba Topličanina (48) iz Kruševca. Automobil je udario u Topličanina, koji je izašao iz kombija, a od siline udara dečak je ispao iz vozila jer jedini u njemu nije bio vezan.

Advertisements

 

Prema rečima rođaka nastradalog dečaka, on je živeo s majkom u selu kod Tutina, dok su mu otac i brat u inostranstvu.

 

– Otac i brat mu rade u Nemačkoj. Eldin je imao morbile, a njegovo zdravstveno stanje se iskomplikovalo, pa je često išao u Beograd. Kako mu otac nije tu, stric je trebalo da ga preveze, a krenula je i majka – priča jedan od rođaka.

 

On dodaje da je dečak zbog lošeg zdravstvenog stanja ležao na zadnjem sedištu.

– Verovatno je spavao u trenutku sudara. Da je sve bilo kako treba, i on bi bio vezan – priča rođak. Dečak je juče sahranjen u rodnom selu.

 

TANJUG

Advertisements