DODIK: Ti si samo pevaljka! KARLEUŠA: Nemoj da ti j#bem mater džukačku!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nisu birali reči: Političar pobesneo zbog toga što je Jelena podržala akciju „Pravda za Davida“ i iskritikovala tamošnju vlast, pa ju je na konferenciji isprozivao.

 

Jelena Karleuša zaratila je s Miloradom Dodikom, predsednikom Republike Srpske, koji ju je isprozivao na konferenciji za medije, nazvao „pevaljkom iz Beograda“ i izneo tvrdnju da ima više hitova od nje.

 

Sukob između njih dvoje počeo je zato što se pevačica priključila akciji „Pravda za Davida“, u želji da se otkrije ko stoji iza ubistva mladića iz Banjaluke čiji je slučaj podigao ceo region na noge. Revoltirana time, Jelena je uputila oštre kritike tamošnjoj vlasti, nazivajući je „kriminogenom bagrom“ i pozvala ljude na ustanak. Njene reči su toliko isprovocirale Dodika da je morao da joj posveti pažnju na konferenciji za medije i odgovori joj na optužbe.

 

Posveti se pevanju

Advertisements

– Vidim da i pevaljke iz Beograda kvalifikuju Republiku Srpsku na određen način, ali samo ću reći da sam pred više ljudi pevao ja nego ona. Bolje bi joj bilo da napravi neki hit koji će narod pamtiti i da se posveti pevanju. Više hitova imam ja od pevaljke iz Beograda koja pokušava da na određen način kvalifikuje Republiku Srpsku – rekao je predsednik države.

 

U svom maniru, Jelena je na društvenim mrežama skandaloznim prozivkama uzvratila Miloradu Dodiku.

 

Ne plašim te se

– Prvo, nemoj da ti „pevaljka“ je*e mater džukačku! Drugo, ajde ti u Banjaluci napravi miting, a ja paralelno u Banjaluci koncert, pa da vidimo koga narod više podržava! Mrš – napisala je JK na svom Fejsbuk profilu, a u izjavi za Kurir pojasnila je zbog čega ju je Dodik napao.

 

IZVOR: Kurir

Advertisements

error: