SAŠA JANKOVIĆ: Ja mislim da sam ja novi vođa Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković izjavio je da PSG želi savez sa “celom autentičnom” opozicijom u vezi fer izbornih uslova, ali da može da se ujedini “samo sa ideološki sličnima”.

 

Janković je za NIN kazao da PSG ne može da se ujedini sa političkim organizacijama, koje, kako je naveo, “baštine ideje nacionalizma, osporavaju ostvarivanje Ustavom garantovanih ljudskih prava, veličaju ljude optužene za ratne zločine, čiji kadrovi smatraju da je učenje engleskog jezika štetno za decu”.

 

“Možemo i sa njima da se borimo da niko ne pokrade izbore, ali jedno nismo i nećemo biti, sve i kada bi nam neko garantovao da ćemo tako dobiti vlast. Saradnja cele opozicije i zajednički nastup na stvaranju elementarnih uslova za poštene izbore, ni više ni manje od toga”, kazao je Janković.

Advertisements

 

Po njegovim rečima, PSG ne želi da vraća Srbiju u period DOS-a već hoće da gradi “budućnost bolju od prošlosti koju smo imali”.

 

“Neosporno je da ovu vlast možemo smeniti samo ujedinjeni, ali ne oko novog vođe, već oko zajedničkih ciljeva kojima je SNS suprotnost i prepreka. A ne da ujedinjeni žmurimo pred problemima i odlukama koje nismo doneli i nećemo da donosimo dok ne pobedimo”, kazao je Janković.

 

Kako su preneli pojedini beogradski mediji, Saša Janković navodi da je baš on po njegovom ličnom mišljenju taj novi lider Srbije!

 

IZVOR: N1 Srbija / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: