JELENA ĐOKOVIĆ: Dok se nisam udala radila sam kao šankerica

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Poslednjih 14 godina ne živim u Srbiji, i ne živim u sistemu u kome žive naši mladi ljudi. Moj prvi posao bio je sa 16 godina u parfimeriji, rekla je Jelena.

 

Jelena Đoković danas je uspešna poslovna žena, kojoj mnogi zavide na uspehu i životu u izobilju. Međutim, ona ne krije da njeni počeci nisu bili laki.

 

Supruga Novaka Đokovića i direktorka Fondacije Novak Đoković još kao tinejdžerka želela je da studira u inostranstvu, a kako bi sebi ispunila tu želju rano je počela da radi i da se snalazi sama.

 

– Ja poslednjih 14 godina ne živim u Srbiji, i ne živim u sistemu u kome žive naši mladi ljudi. Moj prvi posao bio je sa 16 godina u parfimeriji. Zatim sam radila u kladionici, kao šankerka, pravila sam kafe, sokove, i taj posao radila sam kako bih zaradila za kartu do Italije, i otišla na studije – ispričala je Jelena gostujući kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića u “Jutarnjem programu” na TV Prva.

Advertisements

 

Ona se osvrnula na rad fondacije koja nosi ime njenog supruga, a voditelji su je upitali na koji način se fondacija finansira.

 

– Postoji mnogo ljudi koji zovu i nude pomoć, kako materijalnu tako i fizičku, i mnogo im hvala na tome. Ali najveći donatori smo Novak i ja. Mi ne želimo to da ističemo, jer se to smatra ličnom promocijom, ali smo shvatili da ukoliko govorite o tome podstičete i druge ljude da doniraju – rekla je Jelena.

 

– Ovo jeste malo neprijatno pitanje, ali pitamo vas to jer je ovo potpuno drugi model po kome funkcioniše fondacija, vi ste ti koji najviše doniraju. O kojoj cifri je reč? – upitala ju je Jovana.

– Mi ulažemo oko dva miliona evra na godišnjem nivou – iskrena je bila Jelena.

 

IZVOR: Novosti / FOTO: N. Paušarić

Advertisements

error: