VUČIĆ IZ MOSKVE: Zaplakao sam kad sam ugledao Putina

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Moskva — U Moskvi je danas održana vojna parada povodom Dana pobede nad fašizmom.

 

Pred zvaničan početak parade, ruski ministar odbrane Sergej Šojgu obišao je pripadnike paradnih jedinica kako bi ih pozdravio. U vojnoj paradi na Crvenom trgu učestvuje više od 13.000 vojnika, vojna tehnika i avijacija svih vidova i rodova vojske oružanih snaga Ruske Federacije, kao i druge jedinice.

 

Kako je i bilo najavljeno, ruska armija pokazala je najnovije tipove oružja svih rodova vojske, od tenkova na daljinski upravljač, “čistača mina”, dronove prilagođene svim vremenskim uslovima, specijalni “kved” opremljen automatskom puškom, ali i Putinovo “čedo”, kakoje ocenio BBC, novi model “suhoja”.

Advertisements

 

Kada je završio obilazak paradnih jedinica, Šojgu se uputio ka centralnoj tribini kako bi podneo izveštaj predsedniku Ruske Federacije, vrhovnom komandantu oružanih snaga Rusije Vladimiru Vladimiroviču Putinu.

 

Putin je čestitao Dan pobede građanima Rusije, vojnicima i oficirima, rekavši da će je to sveti praznik za čitavu zemlju, praznik opštenacionalnog ponosa.

 

Predsednik Vučić izgleda je i zaplakao javljaju beogradski mediji:

Kad sam ugledao Putina i svu onu raskoš, zastave, stare vojnike zaplakao sam. Prosto takva energrija, toliko poštuju i sećaju se svojih starih koji su dali živote to je jedinstveno u svetu. – rekao je predsednik Srbije.

 

IZVOR: B92 / Dnevnizurnal.com

Advertisements

error: