JELENA ĐOKOVIĆ: Ne slušam Srbe i njihove medije jer me ne vole!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskoge tenisera, gostovala je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom” na TV Prva. Govorila je o majčinstvu, deci, podršci raznim humanitarnim akcijama, ali neizbežno i o Novakovim uspesima.

 

Jelena je takođe otkrila kako reaguje na to što je srpska javnost “ne voli” i upire prstom u nju kao razlog njegovih sportskih neuspeha.

 

Jelena je istakla da je kao mlada rano otišla iz Srbije i da nije imala prilike da spozna sistem kako su ga spoznali mladi u Srbiji. Ona je rekla ujedno da je u početku radila kao radnica u parfemeriji i kladionici kao šankerka ali da je posle toga otišla na studije u Italiji.

Advertisements

 

Napominje da je fondacija Đoković dobila po osnovi po 2 miliona evra godišnje od Novaka lično kako bi se pomoglo raznim ljudima u svetu i regionu.

 

Jelena je komentarisala Novakov pad igre.

Ona ističe da Novak isprema povratak na tron kao i da je i u prošlim vremenima prolazio kroz krize u igri ali da se vraćao. Jelena je rekla da je pobrisala sve aplikacije domaćih medija jer su neprestano lagali o razlogu Novakovog pada ali zbog upiranja prstom u nju kao glavnog krivca.

 

Jelena je rekla ujedno da je poprilično nervira i dotiče ono što se piše o njoj.

 

IZVOR: Prva /  Dnevnizurnal.com

 

 

Advertisements

error: