VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Putin i Vučić su u dobrim odnosima ja to znam!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera, rekao je gostujući na TV Pink da su lažovi i prevaranti iz takozvane opozicije namerno pravili atmosferu da se Putin naljutio na Vučića, pa ga nije zvao na inauguraciju, iako dobro znaju da Rusi na taj događaj ne zovu strane zvaničnike.

 

– Postoji svečanost inauguracije, odnosno proglašenje novog predsednika, kome prisustvuju najviši ruski zvaničnici. Napravi se jedan koktel na koji dolaze ruski biznismeni, ruski političari, javne ličnosti, sportisti i diplomatski predstavnici iz ambasada u Moskvi – kazao je Vučićević za Novo jutro televizije Pink.

 

On dodaje da se gotovo nikad ne zovu strani državnici, i da su to znali prevaranti iz opozicije.

 

– Naravno da su znali to ovi naši lažovi i prevaranti iz takozvane opozicije, da ih ne nazovem drugačije, ali su namerno pravili atmosferu da se Putin naljutio na Vučića, pa ga nije zvao. A Aleksandar Vučić je lični i specijalni gost Vladimira Putina 8. maja, dan posle inauguracije – istakao je Vučićević.

Advertisements

Kako kaže, dokaz da je sve u redu je taj što je predsednik Aleksandar Vučić sutra specijalni gost i da je činjenica da su ove godine na paradi za Dan pobede samo dva svetska državnika gosti ruske države.

 

– Gosti su naš predsednik Aleksandar Vučić i izraelski premijer Benjamin Netanjahu, što takođe mnogo toga govori. Onaj ko pomisli da kaže, a takvih ima koliko hoćete na društvenim mrežama, da je strašno što Vučić ide “diktatoru Putinu” na noge, o čemu ti ljudi pričaju – zapitao se Vučićević.

 

IZVOR: Informer / FOTO: Printel

Advertisements

error: