PREMIJERKA PSOVALA MINISTRE: Sve ja moram jeb#no da rešavam!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Svađu ministara i premijerke na sednici Vlade izvorno nisu izazvale gej slikovnice, već psovanje Ane Brnabić.

 

Svađu između premijerke i ministara, nisu izazvali gej slikovnice i Popović, mada su i oni bili tema, već pogrdne reči koje je šefica Vlade koristila tokom obraćanja.

Naime, Brnabićeva je svoje izlaganje ministrima, pre svega Nenadu Popoviću, ministru bez portfelja, započela psovkom, što je izazvalo revolt kod pojedinih saradnika, da bi se na kraju završilo svađom.

 

Ministri u šoku

Svi ministri su očekivali burnu sednicu Vlade zbog onog što je napisao Popović i zbog premijerkine izjave uoči sednice Vlade, ali niko nije mogao ni da sanja da će ona svoje obraćanje da započne pogrdnim rečima. Odmah s vrata, čim je ušla u salu, rekla je – Moram sve da rešavam, evo reševam i jebenu transportnu zajednicu, a sad moram da se bavim i izjavama ministra Popovića.

Advertisements

 

– Svi ministri su se pogledali ispod oka, niko nije mogao da veruje šta je rekla – kaže izvor Kurira iz Nemanjine 11 i dodaje – Nikad se nije desilo da je neko psovao na sednici Vlade -.

 

Ovu informaciju Kuriru je potvrdio i jedan od ministara koji je insistirao na anonimnosti.

Brnabićeva je odmah potom prešla na “slučaj Popović“, izdeklamovala šta je imala, ali onda je reč zatražila potpredsednica Vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović. Ona je zamolila da se ne koriste pogrdne reči, kaže izvor našeg lista, i praktično poručila premijerki da je nevaspitana.

 

Mihajlovićeva je oštrim tonom rekla – Pošto dosad nismo imali da se na sednicama koriste pogrdne reči, zamolila bih sve kolege da ne psuju na sednici Vlade jer je to nevaspitano – priča naš izvor.

 

IZVOR: Kurir

Advertisements

error: