POČELI PROBLEMI! Radikali u Hrtkovcima napali meštane!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj i njegovi simpatizeri krenuli su danas u Hrtkovce povodom 26. godišnjice radikalskog mitinga, posle kojeg su pokrenuta prisilna iseljavanja Hrvata u Vojvodini 1992. godine. On je održao govor u Jarku, a onda krenuo nazad za Beograd.

 

11.42 Niti su Hrtkovci pod opsadom, niti su u tom mestu angažovane hiljade policajaca, kako su preneli pojedini mediji, kaže načelnik Policijske uprave Sremska Mitrovica Đuro Mandić.

 

“Apsolutno su netačne informacije koje su se pojavile u medijima da je u Hrtkovcima trenutno angažovano 1. 500 policajaca, jer je broj pripadnika MUP-a, koji su trenutno na terenu, tri puta manji”, rekao je Mandić za Tanjug.

 

11.32 Funkcioner Demokratske stranke Balša Božović će probati da uđe u Hrtkovce, saopštili su iz ove stranke.

Advertisements

 

11.05 Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Đorđo Žujović napadnut je na skupu u Hrtkovcima. Kako saznajemo, pristalice LDP su držali natpis “Šešelj ratni zločinac”, a onda su im prišli simpatizeri SRS i krenulo je koškanje i udarci. Meštani tvrde da su i oni napadnuti zbog dobacivanja Šešelju.

 

11.01 Vojislav Šešelj je nakon održanog govora u Jarku krenuo za Beograd.

10.37 Kako Kurir saznaje, lider LSV Nenad Čanak sa svojim pristalicama krenuo je iz Novog Sada ka Hrtkovcima. Ne zna se da li će i on doći u Jarak il ili će probati da uđe u Hrtkovce.

 

 

IZVOR: Kurir.rs / Dnevnizurnal.com

Advertisements

error: