Porodica krenula na slavu pa se prevrnula autom! Mali dečak poginuo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Dušan Srbljanović (12) poginuo, a njegovi otac Svetozar (46), majka Vesna (43) i brat Petar (17) teško povređeni kada su kolima sleteli s puta i isprevrtali se.

 

Dečak Dušan Srbljanović (12) iz Starih Banovaca je poginuo, dok su njegovi otac Svetozar (46), majka Vesna (43) i brat Petar (17) teško povređeni kad su autom sleteli sa autoputa Ljig – Preljina i isprevrtali se! Porodica Srbljanović je kobnog dana, u četvrtak po podne, krenula u Priboj kod Svetozarovog oca da pripreme slavu Đurđevdan!

 

Moguće da je zaspao

Kako saznajemo od izvora iz istrage, automobil kojim je upravljao Svetozar kretao se velikom brzinom, a postoji mogućnost da je on zaspao u trenutku udesa.

– Udes se dogodio na isključenju za Preljinu. Auto je ogromnom brzinom najpre udario u desnu bankinu, zatim se odbio o levu i vratio se na desnu stranu puta. Potom se prevrnuo, probio zaštitnu ogradu i uleteo u jarak. Vozilo je poslato na vanredni tehnički pregled kako bi se utvrdilo da li je, možda,

Advertisements

 

Pažljiv vozač

Svetozar je uvek vozio lagano, nikad nije jurcao. Ko zna šta im se desilo…

u trenutku nesreće došlo i do nekog tehničkog kvara ili pucanja gume. Saobraćajni veštaci će tek utvrditi kojom se tačno brzinom auto kretao – rekao je izvor iz istrage.

 

Udes se dogodio u četvrtak oko 17.30, a teško povređeni putnici brzo su upućeni u čačansku bolnicu.

 

Doktorka Biljana Kočović iz Urgentnog centra ove bolnice rekla nam je da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije videla tako teške povrede kao što je imala porodica Srbljanović.

 

IZVOR: Informer.rs / FOTO: P. Arhiva

Advertisements

error: