UŽAS U BORČI! Pedofil pokušao da otme dete, napao policiju i roditelje devojčice

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jezivo… Predstavio se kao radnik teniske škole Janka Tipsarevića, dao je slatkiš mojoj ćerki i pokušao da je uvuče u kola, ali sam to sprečila, kaže Gordana Milićević, majka A. M. (11) iz Borče.

 

– Taj čovek se već duže vreme predstavljao da radi u školi tenisera Janka Tipsarevića i svaki put je moju ćerku čašćavao slatkišem i ubeđivao je da počne da trenira tenis. U ponedeljak joj je rekao da uđe u njegova kola i da će je voditi na picu, a potom je pokušao da je otme, ali, na sreću, nije uspeo.

 

Ovim rečima za Kurir započinje ispovest Gordana Milićević, majka A. M. (11) iz Borče, koju je u ponedeljak oko 20 sati pokušao da kidnapuje Ljubomir P. (42), koji je potom uhapšen.

 

Gordana objašnjava da je manijak parkirao auto ispred obližnje prodavnice.

 

Borba za dete

– Ćerka mi je rekla da je na putu do prodavnice srela čoveka koji joj je nudio da je trenira tenis besplatno, kao i da joj je kupio slatkiše i da je zvao u kola, ali da je ona odbila. Nakon toga bela kola su nekoliko puta prošla pored kuće – priča potresena majka. On je poslala devojčicu još jednom u prodavnicu.

Advertisements

 

– Taj isti auto išao je ka mojoj ćerki. Krenula sam za njom, ali je auto stigao pre mene. Čovek je otvorio vrata i zvao je da uđe, požurila sam da mi dete ne uvuče u kola. Izvukla sam dete držeći vrata. On je vikao i psovao me. Galamu je čuo i moj brat i on je izašao – priča majka i dodaje:

 

– On je krenuo autom na mene, pa na brata, koga je bukvalno saterao uza zid i udario ga u ruku zadnjim staklom – priča naša sagovornica. Ljubomir je izašao iz auta i krenuo za detetom, koje se sklonilo u prodavnicu.

 

– Prodavačica je dete sakrila u magacin. Potom je stigla i policija, ali i moj suprug, koji se vraćao s posla. Napasnik je nasrnuo i na policiju i udario je glavom mog supruga. Kad su ga oborili, on je udarao glavom u zemlju. Sve vreme je pretio – kaže Gordana.

 

Ima ćerku i sina

Ljubomir živi u komšiluku i ima ćerku i sina.

– Ne znam o kojoj je porodici reč. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali nisam uspeo. Moj otac je nezgodan kad popije, ali nisam siguran da je tako nešto pokušao da uradi – kazao je sin Ljubomira P.

 

IZVOR: Kurir.rs / FOTO: AM

Advertisements

error: