VUČIĆ ZA BRITANSKI GARDIJAN: Priznaću Kosovo ali mora nešto zauzvrat!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar Vučić je konačno smogao snage da otvoreno kaže kako će priznati nezavisnost Kosova. Doduše, još uvek nije to priznao građanima Srbije već u intervjuu za međunarodno izdanje britanskog dnevnika „Gardijan“.

 

U dugačkom intervjuu o svim mogućim temama, koji je sa Vučićem u Beogradu vodio izvesni Šon Voker, Vučić se raspričao o odnosu sa Putinom, o tome kako se neće kandidovati za predsednika 2022. (hajde da vidimo i to čudo), o tome kako se protiv njega vodi medijska hajka 24/7 (!) i naravno, red kuknjave o tome kako je on lep, dobar i pametan, ali srpski narod to, eto – ne razume…ukratko, standardne gluposti koje on inače lupeta.

 

Međutim, novost u svemu ovome je i što je prvi put otvoreno rekao da će „priznati Kosovo“, kao što možete da vidite na slici ispod.

Advertisements

Za naše čitaoce koji možda ne znaju engleski, u podnaslovu iz „Gardijana“ (uokvireno belom bojom) doslovno piše:

„Aleksandar Vučić će prihvatiti nezavisnost, samo ako Srbija dobije nešto konrektno zauzvrat“.

 

Da li vas čudi što ovaj intervju od domaćih medija NIKO NIJE PRENEO, iako je objavljen 26. aprila i još uvek se nalazi na sajtu „Gardijana“. A obično tako brzo prenesu sve što „veliki vođa“ izjavi za bilo koga…

 

Već sam ovaj detalj može ukazati da je ovde reč o „pripremi terena“: prvo ide „ne damo Kosovo nikad“, onda „nećemo dati Kosovo“, onda „možda priznamo, ako dobijemo nešto zauzvrat“ da bi na ga na kraju dao – džabe! Tako Aleksandar Vučić priprema sve u Srbiji na izdaju koju nam sprema već dugo vremena, a koja bi mogla da se desi već narednih meseci…

 

IZVOR: Gerila.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: