VUČIĆ ZA BRITANSKI GARDIJAN: Priznaću Kosovo ali mora nešto zauzvrat!

Podeli vest sa drugima!
  • 1.4K
    Shares

Advertisements

Aleksandar Vučić je konačno smogao snage da otvoreno kaže kako će priznati nezavisnost Kosova. Doduše, još uvek nije to priznao građanima Srbije već u intervjuu za međunarodno izdanje britanskog dnevnika „Gardijan“.

 

U dugačkom intervjuu o svim mogućim temama, koji je sa Vučićem u Beogradu vodio izvesni Šon Voker, Vučić se raspričao o odnosu sa Putinom, o tome kako se neće kandidovati za predsednika 2022. (hajde da vidimo i to čudo), o tome kako se protiv njega vodi medijska hajka 24/7 (!) i naravno, red kuknjave o tome kako je on lep, dobar i pametan, ali srpski narod to, eto – ne razume…ukratko, standardne gluposti koje on inače lupeta.

 

Međutim, novost u svemu ovome je i što je prvi put otvoreno rekao da će „priznati Kosovo“, kao što možete da vidite na slici ispod.

Advertisements

Za naše čitaoce koji možda ne znaju engleski, u podnaslovu iz „Gardijana“ (uokvireno belom bojom) doslovno piše:

„Aleksandar Vučić će prihvatiti nezavisnost, samo ako Srbija dobije nešto konrektno zauzvrat“.

 

Da li vas čudi što ovaj intervju od domaćih medija NIKO NIJE PRENEO, iako je objavljen 26. aprila i još uvek se nalazi na sajtu „Gardijana“. A obično tako brzo prenesu sve što „veliki vođa“ izjavi za bilo koga…

 

Već sam ovaj detalj može ukazati da je ovde reč o „pripremi terena“: prvo ide „ne damo Kosovo nikad“, onda „nećemo dati Kosovo“, onda „možda priznamo, ako dobijemo nešto zauzvrat“ da bi na ga na kraju dao – džabe! Tako Aleksandar Vučić priprema sve u Srbiji na izdaju koju nam sprema već dugo vremena, a koja bi mogla da se desi već narednih meseci…

 

IZVOR: Gerila.rs / FOTO: Tanjug

Advertisements