VANREDNO STANJE U NIŠU! Preduzeća ne rade, svi moraju da dočekaju Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Veliki broj službenika i sekretara svih sekretarijata Gradske uprave Niš, kako sami tvrde, dobio je “poziv koji se ne odbija” – da se 25. aprila pojave ispred Leonija, koji bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić tada trebalo da otvori.

 

Pored njih, svoja radna mesta napustiće i rukovodstvo pojedinih javnih preduzeća, kao i njihovi zaposleni. Za sve njih biće obezbeđen prevoz autobusom.

 

Premda će Vučić preseći vrpcu na ulazu u fabriku Leoni usred radnog vremena, oko 10:30, veliki broj službenika, ali i samih sekretara niške Gradske uprave, po svemu sudeći, napustiće radne položaje da bi prisustvovali ovom prizoru.

Advertisements

Naime, kako kaže izvor Južnih vesti, koji je želeo da ostane anoniman, na stotinak imejl adresa u Gradskoj upravi, stigla je pozivnica za otvaranje nemačke fabrike (na slici ispod). Pozivnicu je, kaže, poslao sam načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić.

 

Janić je poslao taj mejl svima. Kasnije, u toku dana tražio je i da mu se dostavi spisak, tačan broj iz svakog sekretarijata ponaosob, ko će sve ići – tvrdi izvor.

Još jedan od izvora iz Gradske uprave (na slici ispod) kaže da je gotovo svima naređeno da u 9:20 budu na Trgu kralja Aleksandra, kako bi organizovanim prevozom došli do Leonija i dočekali predsednika Vučića.

 

JUZNE VESTI

Advertisements

error: