FONTANE NISU SVE! Siniša Mali pravi i jarbole a kupujemo i panoramski točak

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kazao je da će do kraja godine početi gradnja velike gondole koja će povezivati Kalemegdan sa parkom Ušće, a gde bi tokom ove godine, kako je naveo, trebalo da počne gradnja i panoramskog točka na Ušću.

 

On je obišao početak prve faze radova na rekonstrukciji parka Ušće, koji obuhvata 88 hektara od Brankovog mosta do Hotela “Jugoslavija”

 

 

U prvu fazu rekonstrukcije parka Ušće, koja će trajati do 15. novembra ili 15. decembra, u zavisnosti od vremenskih uslova, biće uloženo više od 200 miliona dinara, rekao je Mali i naveo da će ceo projekat biće završen u naredne dve do tri godine.

Advertisements

“Biće podignut veliki broj igrališta za decu i zabavu, teretana na otvorenom, muzički i naučni delovi. Radiće se staze za trčanje i vožnju biciklom”, izjavio je Mali.

 

Posle fontane, i najavljenih jarbola, i ova investicija podigla je buru na Tviteru. Mnogi misle da ovim poduhvatima od parka “neće ostati ni travka”.

– Malo im je i jarbol i gondola, sad će i panoramski točak da postave na Ušću!?! Pa neka fontana sigurno, plus Filharmonija, ni travka u parku neće ostati – napisala je novinarka Antonela Riha na Tviteru.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: