4.000 evra samo za sako! Aleksandrovoj bahatosti nema kraja…

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pisali smo o tome kako predsednik SNS-a voli skupe stvari i da su njegove priče o tome kako je je on „samo običan čovek koji šeta noću i gleda izloge knjižara“ – samo još jedna ordinarna glupost, na koje smo, od njega navikli.

 

Ako želite da se podsetite predthodnog primera njegove bahatosti možete i to na ovom linku, a još jedna u nizu njegovih bahatih odluka je bila da za jedan običan plavi sako (po našem mišljenju, čak ne ni mnogo lep) plati neverovatnih 4000 evra!

Advertisements

 

Na slici iznad mogli ste da vidite ovaj sako „ala Erdogan“ inače rad čuvene italijanske firme „Cesare Atollini“ iz Napulja. Da ne bi bilo zabune zaokružena cena je sa popustom od 50%, a originalnu cenu možete videti pored i ona iznosi 5400 američkih dolara. Kada se to preračuna u evre dobijamo cifru od tačno 4359 evra! Za jedan sako! A ne verujemo da je Aleksandar baš kupovao dok je bilo na popustu.

 

Toliko o čoveku koji se „žrtvuje“ za sve građane Srbije, a koji svojim delima pokazuje da svakodnevno radi protiv svih naših interesa…

 

izvor: GERILA.RS

Advertisements

error: