UHVAĆEN PEDOFIL! Sudija slao poruke detetu: Skini mi se gola hoću da te vidim

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Fudbalski sudija i električar iz Brčkog slao je neprimerene poruke trinaestogodišnjoj devojčici iz Sremske Mitrovice, zahtevajući da skine pidžamu i slika se gola.

 

M.J. (37) fudbalski sudija i električar uhvaćen je u neprimerenom dopisivanju sa maloletnicom iz Sremske Mitrovice. Pedofil je u porukama tražio od devojčice (13), koja je sedmi razred da se slika gola samo za njega!

Šokantna izjava oca koji je sina i ćerku terao na oralni seks: Kratko rekao “volim svoju decu najviše na svetu”, pa zanemeo!

 

– Policija je uzela prepiske i listing telefona i započela istragu o ovom slučaju. Takođe će se ispitati da li ima još maloletnih žrtava koj je spopadao ovaj manijak. Vrlo brzo inspektori će zakucati na njegova vrata i uhapsiti ga – kaže izvor.

Advertisements

 

Sudija je sa 13-godišnjakinjom nedavno počeo da se dopisuje, dok je ona bila na školskom raspustu. Prvo joj je poslao fotografiju na kojoj joj šalje poljubac, a nakon toga započeo dalju konverzaciju.

 

POSTAVLJAO DETETU INTIMNA PITANJA

Pitao je devojčicu odakle je, koliko ima godina, koji je razred, kako joj je u školi i ostala uopštena pitanja, na šta mu je ona odgovorila da je iz Sremske Mitrovice, da ima 13 godina i da slabije uči. Nakon toga, postepeno je prelazio na intimnija pitanja!

 

– Jesi li se poljubila do sada? – počeo je da se obraća devojčici vrlo prisno, ispitujući je da li ima dečka, da li je i koliko ta veza ozbiljna

 

TELEGRAF

Advertisements

error: