ODAKLE TI OVO? Bivši ministar Dušan Mihajlović ima kuću od 1,5 miliona evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kontakti Dušana Mihajlovića sa stranim agentima, posebno zapadnjačkim, u vreme dok je bio na čelu MUP bili su specifični, tvrdi Marko Nicović, bivši načelnik beogradske policije.

 

Dušan Mihajlović, ministar policije u vladi Zorana Đinđića, godinama je u svojoj vili na Povlenu okupljao strane špijune koji su radili protiv interesa Srbije, tvrdi za Kurir bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović. To potvrđuje i predsednik SRS Vojislav Šešelj, koji kaže da o ovome ima veoma pouzdana saznanja. Mihajlović, inače, sada tu kuću prodaje za neverovatnih milion i po evra.

 

Nicović naglašava da su Mihajlovićevi kontakti sa stranim špijunima, i to u vreme dok je bio na čelu MUP, jako specifični.

Advertisements

 

Nadzor

– Mihajlović je sigurno koketirao sa zapadnim službama, posebno sa Englezima. To će se, na primer, pokazati kasnije i po tome kako je vođena istraga i sve oko ubistva premijera Zorana Đinđića, tu se videlo da je sve bilo koordinirano od nekih supervizora. Englezi su tako tada preko Mihajlovića i još nekih ljudi iz domaćih službi bezbednosti uticali na menjanje tužilaca, sudija… Velika Britanija je iz pozadine sve to kontrolisala – kaže Nicović.

 

KURIR

Advertisements

error: