VUČIĆEVIĆ URLAO NA PINKU: Bombardovanje Sirije je repriza Jugoslavije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pozivajući se na strane medije, on je rekao da su Trampovi saradnici glumici, kada je to izašlo u javnost, dali čak 130.000 dolara da ćuti, a onda se odjednom dogodio hemijski napad u Dumi.

 

– Na isti način kako su izmislili Račak, sada su izmislili hemijski napad u Dumi. To su flagrantne, očigledne laži koje bi čak dete moglo da provali, a ceo svet se pravi lud i nevešt. Nakon navodnog napada hemijskim oružjem, povređeni su dekontaminirani vodom, a prišli su im lekari bez ikakve zaštite – rekao je Vučićević.

 

Kako je dodao, mediji su noćas javili da je u zločinačkoj agresiji pogođeno skladište bojnog otrova sarina.

– Koliko je mrtvih u Homsu? Kažu šest povređenih… Sarin je najstrašniji bojni otrov korišćen u Prvom svetskom ratu, našao sam podatak da jedna limenka može da pobije i do 100.000 ljudi – naveo je Vučićević kome nije jasno kako je onda moguće da ima samo tako mali broj povređenih.

 

Prema njegovim rečima, Amerikanci su najveće zlo na ovom svetu, a ovih koji ih sada podržavaju samo su satrapi koji se plaše tog zla.

Advertisements

– Ovo što gledamo u Siriji je zločin protiv jednog naroda i jedne države. Ne idealizujem ja Siriju, to nije idealna država ni idealna vlast, ali zar da Amerikanci drže lekciju o hemijskom oružju, a imaju najveće zalihe hemijskog otrova na svetu – dodao je Vučićević.

Glavni i odgovorni urednik Informera je ukazao da je Amerika najavljivala veliki udar, koji će trajati ako treba i danima, a raketiranje je trajalo samo 50 minuta i ima šest povređenih.

 

– Zašto su završili? Da li bi završili da se ne plaše Rusije ili bi bombarodvali Siriju 78 dana, kao što su bombardovali Srbiju? Srmota je šta ovoj planeti radi ta američka imperijalistička banda! Ovo je agresija na slobodnu zemlju! – zaključio je Vučićević.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: