SAHRANJENA GLUMICA JELENA ŽIGON: Stotine ljudi odaje poštu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glumica Jelena Jovanović Žigon (85), koja je preminula u utorak uveče posle iznenadne i kraće bolesti, biće sahranjena danas na Novom groblju.

 

Ćerka Ivana Žigon i sin Nikola nemo stoje pored kovčega i primaju saučešće. Posle opela dugačka kolona krenula je za kovčegom a i razglasa su se ponovo začuli Kosovski božuri i pesma “Lepe moje čarne oči”.

 

Otac Radomir održao je poslednji govor.

Advertisements

“Sastali smo se danas da ispratimo našu Jelenu iz ovog privremenog života. Najveći dar je da se čovek upokoji na Vaskrsenje gospodnje. Dan rađanja i smrti nije bez velike simbolike. Jelena je od majke, koja je bila poreklom do kralja Nikole, nasledila plemenitos koja nikada nije oskudevala. Uvek ćemo se sećati sestre Jelene kao jedinstvene heroine glumišta koja je nesebično darivala sve svojom dobrotom, plemenitošću i lepotom”, rekao je otac Radomir.

 

Na sahrani pored rodbine i prijatelja prisustvuju kolege glumci Rada Đuričin, Tika Stanić, Tanasije Uzunović, Tika Arsić, Lula Živojinović, supruga pokojnog Bate Živojinovića, Aleksandar Dunić i mnogi drugi.

ESPRESO.RS

Advertisements

error: