SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Ja sam veći Srbin od onih koji me zovu izdajnikom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Gost Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem na sarajevskoj Face TV bio je naš poznati glumac Sergej Trifunović.

 

– Rođen sam u Mostaru, od majke Mostarke, lokal patriotkinje, kao što su to svi pravi Mostarci. Majka se udala za glumca koji je bio dve godine u mostarskom pozorištu, i onda su se preselili u Kruševac, međutim, želela je da me rodi u Mostaru, čisto da mi u ličnoj karti do kraja života piše da sam rođen u Mostaru i jako sam joj zahvalan zbog toga. Na dva popisa izjasnio sam se kao Mostarac – podsetio je Trifunović.

 

Trifunović je u razgovoru istakao da je na našim prostorima potreban viši stepen građanske svesti, ali i objasnio da njegov društveni angažman ima upravo taj cilj.

– Kad je padao Milošević, na izbore u Srbiji je izašlo 71 posto ljudi, što znači da danas 29 odsto njih boli uvo posle svega što se desilo. Fasciniran sam količinom ljudi kojima je potpuno svjedno, ili nemaju svesti ili ne znaju, ili žive u nekom mraku – rekao je i dodao da smo mi zapravo “jedna sprdež nacija, ozbiljna ekipa sa kojom se treba sprdati”.

Advertisements

On je dodao da je današnja vlast bio u istoj ekipi koja je bila s kriminalcem Miloševićem i da “ista kriminogena ekipa narod jaše i sada”.

 

– Sve je to jedna te ista kriminogena ekipa, samo ne znam šta ovaj narod misli – rekao je.

Sergej je posebno istakao kako se u celom regionu ne preduzima ništa povodom prosvećivanja ljudi, a radi se isključivo na zaglupljivanju naroda “jer se glupacima najlakše vlada”.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: