OMLADINA SRBIJE NA NOGAMA: Protest ispred TV Hepi zbog intrevjua sa Haradinajem!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Inicijativa „NEMA PREDAJE KOSOVA I METOHIJE“ smatra da je nakon izrežirane epizode sa Markom Đurićem, na pomolu još jedno poniženje srpskog naroda.

 

Oni kažu da je najavljeno gostovanje Ramuša Haradinaja u emisiji TV Hepi Milomira Marića nedopustivo, jer je Haradinaj „životinja koja je vadila oči Srbima, silovala i ubijala“ što vide kao neprihvatljivo za naš javni prostor i pozivaju celokupan narod na spontano okupljanje ispred zgrade televizije Hepi 16. Aprila 2018. Godine od 20 časova u što većem broju kako ne bi dozvolili emitovanje skandalozne emisije.

Posle najavljenog turnira juniorki Srbije u rukometu na kome je trebala da nastupi i reprezentacija takozvane države „Kosovo“, nakon loše izrežirane epizode u kojoj su Marko Đurić i Aleksandar Vučić trebali ispasti žrtva i heroj na pomolu je još jedno poniženje srpskog naroda i to na najbrutalniji način. Milomir Marić nakon uspešnog projekta zvanog „Parovi“ u kome je iz našeg naroda izvučeno ono najgore i najprimitivniji, programa koji je premašio sve granice dobrog ukusa, zabave i razonode donosi Srbiji još jedan rijaliti.

Advertisements

 

Ovoga puta opasniji, do granice samog ludila i bolesti u ponedeljak 16. Aprila od 20 časova na Hepi televiziji kada je u emisiji Milomira Marića najavljeno gostovanje Ramuša Haradinaja – stoji u saopštenju inicijative.

 

Oni postavljaju pitanje da li režim još jednom i na sve načine pokušava da skrene pažnju javnosti ili da na najsuroviji način ponizi sopstveni narod i pozivaju sve nadležne institucije i novinarska udruženja da reaguju i spreče najavljeno poniženje. Snimanje emisije ( Verovatno ne u Beogradu i Srbiji ) sa najvećim koljačem srpskog naroda u našoj bližoj istoriji, sa životinjom koja je vadila oči, silovala i ubijala našu živalj je kriminalan čin i zaslužuje osudu celokupnog društva. Na ovaj način ispipavati strpljenje i granicu jednog naroda i dovoditi ga do granice ludila je neobjašnjivo, mazohistički i ogavno.

 

Inicijativa poziva sve strukture našeg društva, vojsku, crkvu, policiju, SANU, novinarska udruženja i ratne veterane i da se oglase, osude a ako do ove emisije i dođe prekinu njeno emitovanje. Ne pozivamo na nasilje niti linč bilo koga ali zahtevamo odgovor televizije Hepi i autora emisije „Ćirilica“ Milomira Marića da nam potvrde ili negiraju istinitost sporne objave koja se pojavila na ekranu njihove televizije.

 

Dnevna Gazeta

Advertisements

error: