IZA SEBE OSTAVIO ŽENU I DETE! Ovo je srpski pilot koji je poginuo jutros

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Pilot major Robert Kaloci nastradao je jutros kada se vojni avion Vojske Srbije srušio jutros, nešto posle 9.00 časova, na obodu Kovačice.

 

Oba pilota su se katapultirala, ali je nažalost, Robert ubrzo preminuo, dok je drugi pilot u teškom stanju.

“U nesreći koja se danas dogodila u rejonu opštine Kovačica, prilikom redovnog trenažnog leta na školsko-borbenom avionu „Super galeb G-4“, poginuo je pilot major Robert Kaloci, a povređeni pilot major Aleksandar Matić u svesnom stanju je prevezen i zbrinut na Vojnomedicinskoj akademiji”, navedeno je u saopštenju Ministarstva odbrane.

 

Srušio se vojni avion kod Kovačice, poginuo pilot

Advertisements

Kako je navedeno u saopštenju ministarstva major Kaloci je obavljao dužnost opitnog pilota u Centru za letna ispitivanja Tehničko opitnog centra, bio je u braku i imao sina.

Telegrame saučešća porodici stradalog pilota uputili su ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vosjke Srbije general Ljubiša Diković.

 

Nastradali Robert je, kako je navedeno na njegovom profilu na Fejsbuku završio akademiju u Mostaru, kao i da je živeo u Kovinu. Takođe je navedeno da je bio oženjen, a sudeći po fotografijama, insteresovao se za ribolov.

 

ALO.RS

Advertisements

error: