Prodica Đoković gradi vilu i imanje na Pavlovačkom jezeru u Srbiji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Porodica Novaka Đokovića gradi vilu na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a Novak Đoković je juče sa porodicom posetio ovo gradilište.

 

Sa Novakom je u razgledanju bila i supruga Jelena, a oboje su oduševljeni.

– Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vredan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom. Poželeo je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao – kaže dobro upućen izvor za “Blic”.

Advertisements

 

Kako saznajemo, Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.

 

Novak i njegova porodica vole da se izdvoje od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom delu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

 

BLIC.RS

Advertisements

error: