Dok pola Srbije gladuje on nosi jaknu od 3.000 dolara!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

To je taj veliki državnik koji se žrtvuje za svakog građanina Srbije i koji provodi besane noći zbog briga o nama!

 

Aleksandar Vučić je, bez dileme, jedan od najgorih predsednika u istoriji naše zemlje. Spisak svih stvari kojima nas uništava prethodnih već skoro 6 godina je dugačak. Do sada javnost možda nije mogla da mu pripiše bahaćenje u nabavljanju skupih odevnih predmeta, ali sada se izgleda i to menja.

 

Novi Aleksandrov modni detalj je super skupa jakna marke „MR Porter“. Naravno, lako se može utvrditi koliko ove jakne koštaju. Model u plavog boji, za koji se odlučio predsednik SNS-a košta tek nešto malo manje od 3.000 dolara, kao što možete da vidite na slici ispod.

Advertisements

 

a one koji možda ne znaju, reč je o američkom brendu luksuzne odeće. Njihovi proizvodi, makar i kad je reč o običnim džins-košuljama, ne koštaju manje od 300 dolara.
Što se tiče same Vučićeve jakne, koju ste mogli da vidite na slici iznad, ako bi smo prebacili cenu u evre, ona košta 2400 evropskih novčanica. Eto, takvu jaknu nosi predsednik zemlje u kojoj većina stanovništva taj novac ne vidi ni za godinu dana!

 

Toliko o njegovim šupljim pričama kako je on samo običan čovek koji noću gleda izloge knjižara i razmišlja o knjizi kojoj će da kupi!

 

gerila.rs

Advertisements

error: