FUNKCIONER SNS UVREDIO NIŠLIJE: Vi koji protestujete ste ološ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beogradski funkcioner i odbornik Srpske napredne stranke Slaviša Mićanović, one koje protestuju zbog niškog aerodroma pre 3 dana nazvao je “cenzus ološ elitom”.

 

Ipak, kako objašnjava, nije mislio na Nišlije već na organizatore skupa. Inicijator protesta, Nišlija Miloš Bošković kaže da je u pitanju karakteristično i neprimereno vređanje “onih koji ne znaju za bolje”.

 

Odluka gradske vlasti da pokloni niški aerodrom državi izazvala je pobunu Nišlija, a naprednjak Slaviša Mićanović, protest je prokomentarisao na Tviteru.

Ipak, pozvan da prokomentariše ove javne reči, Slaviša Mićanović je ponudio “objašnjenje”.

Advertisements

Nisam nazvao Nišlije ološima, daleko od toga, nego one koji su taj protest organizovali, a i vi i ja odlično znamo o kojim se ljudima radi – rekao je Mićanović.

 

Novinar Južnih vesti nije dobio dodatno pojašnjenje na koje ljude misli Mićanović, jer je ovaj prekinuo vezu. Ipak, u komentarima ispod “spornog” tvita, Mićanović pominje predsednika Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića.

Međutim, inicijator protesta Miloš Bošković naglašava da nije imao “nikakav kontakt ni sa Jankovićem niti sa bilo kojim drugim političarem” oko organizacije protesta za vikend.

 

Južne Vesti / Foto: Vanja Kesler

Advertisements

error: