OVO JE BUS PLUS KONTROLOR: Tukao mladića bez karte do besvesti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nakon što je Kurir danas prvi objavio snimke koji dokazuju da je kontrolor Bus Plusa N.P. fizički maltretirao jednog putnika na liniji 581, a posle tvrdio da mu je putnik slomio prste, Bus Plus je saopštio da će nasilnik biti udaljen sa radnog mesta.

 

“Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kome se vidi tuča između putnika i kontrolora, ističemo da je utvrđeno da je kontrolor u postupanju prema putniku prekoračio ovlašćenja zbog čega će biti udaljen sa radnog mesta dok se ne ispitaju svi detalji ovog događaja. Ističemo da bez obzira na to što je putnik bez karte izazvao incident i prvi napao i provocirao kontrolore, bilo koja vrsta prekomerne reakcije je apsolutno nedopustiva, i svaki ovakav postupak biće sankcionisan. Osuđujemo ovakve incidente i primenu fizičke sile u radu kontrole. Nadležnim organima ćemo dostaviti sve neophodne podatke o incidentu radi daljeg postupanja”, saopštio je Bus Plus.

 

Inače, na internetu su se danas pojavili snimci na kojima se jasno vidi šta se zaista desilo.

Advertisements

Naime,na snimcima koji su preplavili društvene mreže vidi se kako kontrolor N.P. fizički maltretira mladića, a čak i nakon pokušaja nekih putnika da ga obuzdaju on ne prestaje. Na drugom snimku se vidi kako mladić leži pored bankine dok ga N.P. udara, a pored njega stoji drugi kontrolor M.D., za koga je takođe rečeno da je povređen.

 

Inače, iz Bus Plusa su ranije tvrdili da je putnik pobegao sa lica mesta kada su se otvorila vrata autobusa.

– Putnik je udario pesnicom u desno oko M.D., a kontrolora N. P. u desnu ruku. Napadač je pobegao nakon što je vozač otvorio vrata – rekli su oni.

Iz kompanije su ranije tvrdili i da je N.P. dobio tešku povredu šake.

 

– Pregledom je utvrđeno da N. P. ima tešku telesnu povredu šake, odnosno prelom prstiju na više mesta, dok je drugi kontrolor zadobio lakše povrede oka – navedeno je ranije u saopštenju kompanije.

 

  • (Kurir.rs/R.M.)

Advertisements

error: