DA LI TO NEKO SPREMA RAT!? Srpska vojska hitno poslata na jug države!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Video koji je zapalio društvene mreže prethodne noći je video na kome se lepo vidi voz koji prevozi tenkove Vojske Srbije. Niko ne zna o čemu se radi i kuda idu tenkovi.

 

Ranije su mediji izvestili da Vučić gomila trupe do administrativne granice sa Kosovom iz nejasnih razloga, dok dobar deo vojnog vrha tvrdi da je samo redovna vežba u pitanju.

Mnogi zabrinuti građani nam šalju poruke u kojima tvrde da primećuju kordone i vojnike na jugu Srbije, iako je jasno da ih tamo nije bilo pre krize sa Markom Đurićem.

Zanimljivo je da je svega nekoliko dana nakon incidenta u Kosovskoj Mitrovici naređeno da srpski borbeni avioni obleću Preševo i Bujanovac. Tači je to okarakterisao kao provokaciju a Vučić tvrdio da je reč o vežbi i akciji koja nije sporna.

Advertisements

Ujedno na fejsbuku je izašao video na kojem se vide kompozicije lokomotiva koje prevoze vojne tenkove ali nije jasno kuda su krenule! Snimak je navodno napravljen u Kruševcu.

 

U Ministarstvu odbrane Srbije nam je međutim rečeno da neko namerno pokušava da izazove nepotrebnu krizu, te da vojne aktivnosti na teritoriji Srbije nisu u posebnom nivou, te da je situacija redovna uprkos tenzijama na Kosovu!?

Крушевац, где су кренули браћа срби, зна ли ко? Шири даље💪💪🇷🇸🇷🇸

Posted by Српска ЧАСТ + Srpska CAST on Saturday, March 31, 2018

Izvor: dnevnizurnal.com /Foto: Ilustracija

Advertisements

error: