DA LI TO NEKO SPREMA RAT!? Srpska vojska hitno poslata na jug države!

Podeli vest sa drugima!
  • 3.2K
    Shares

Video koji je zapalio društvene mreže prethodne noći je video na kome se lepo vidi voz koji prevozi tenkove Vojske Srbije. Niko ne zna o čemu se radi i kuda idu tenkovi.

 

Ranije su mediji izvestili da Vučić gomila trupe do administrativne granice sa Kosovom iz nejasnih razloga, dok dobar deo vojnog vrha tvrdi da je samo redovna vežba u pitanju.

Mnogi zabrinuti građani nam šalju poruke u kojima tvrde da primećuju kordone i vojnike na jugu Srbije, iako je jasno da ih tamo nije bilo pre krize sa Markom Đurićem.

Zanimljivo je da je svega nekoliko dana nakon incidenta u Kosovskoj Mitrovici naređeno da srpski borbeni avioni obleću Preševo i Bujanovac. Tači je to okarakterisao kao provokaciju a Vučić tvrdio da je reč o vežbi i akciji koja nije sporna.

Ujedno na fejsbuku je izašao video na kojem se vide kompozicije lokomotiva koje prevoze vojne tenkove ali nije jasno kuda su krenule! Snimak je navodno napravljen u Kruševcu.

 

U Ministarstvu odbrane Srbije nam je međutim rečeno da neko namerno pokušava da izazove nepotrebnu krizu, te da vojne aktivnosti na teritoriji Srbije nisu u posebnom nivou, te da je situacija redovna uprkos tenzijama na Kosovu!?

Крушевац, где су кренули браћа срби, зна ли ко? Шири даље💪💪🇷🇸🇷🇸

Posted by Српска ЧАСТ + Srpska CAST on Saturday, March 31, 2018

Izvor: dnevnizurnal.com /Foto: Ilustracija