NAJNOVIJA VEST! VUČIĆ: Prelomio sam plate 500 evra do kraja 2018. godine!

Podeli vest sa drugima!
  • 847
    Shares

Advertisements

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ćemo do kraja godine imati prosečnu platu od 500 evra, ali i upozorio da je za to potrebna politička stabilnost.

 

Vučić je nakon drugog panela “Položaj srpske zajednice na KiM” na Nacionalnom konventu u okviru unutrašnjeg dijaloga rekao da imamo ekonomski rast, suficit, prostora za ulaganje…, ali i da bez evropskog puta nemamo budućnost da imamo tako uspešnu ekonomiju.

Kako je rekao, taj ekonomski rast i razvoj, ovakav nivo stranih ulaganja, nećemo moći da održimo ako budmeo imali poltičku nesigurnost i nestabilnost.

 

U tom smislu Vucić je naveo i da imamo mnogo veća strana ulaganja od Hvatske na primer , ali i dodao da ta zemlja ima 11 milijardi evra koja dobija od EU i da sve to treba amati u vidu.

Advertisements

“Nalazimo se izmedju čekića i nakovnja i šta god uradite kajaćete se”, ukazao je predsednik Srbije.

 

Dodao je da se čuju kritike što su Srbi izašli na kosovske izbore i kako kažu time priznaju nezavisnost, a odmah zatim i što više ne ucecstvuju u institucijama i bilo čemu drugom…

U političkomsm smislu teško vreme je pred nama, rekao je i ponovio da ekonomski idemo sve bolje i sve lakše, ali i da toga dalje neće biti ako “političke probleme ne rešimo”.

 

B92

Advertisements