NAJNOVIJA VEST! VUČIĆ: Prelomio sam plate 500 evra do kraja 2018. godine!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ćemo do kraja godine imati prosečnu platu od 500 evra, ali i upozorio da je za to potrebna politička stabilnost.

 

Vučić je nakon drugog panela “Položaj srpske zajednice na KiM” na Nacionalnom konventu u okviru unutrašnjeg dijaloga rekao da imamo ekonomski rast, suficit, prostora za ulaganje…, ali i da bez evropskog puta nemamo budućnost da imamo tako uspešnu ekonomiju.

Kako je rekao, taj ekonomski rast i razvoj, ovakav nivo stranih ulaganja, nećemo moći da održimo ako budmeo imali poltičku nesigurnost i nestabilnost.

 

U tom smislu Vucić je naveo i da imamo mnogo veća strana ulaganja od Hvatske na primer , ali i dodao da ta zemlja ima 11 milijardi evra koja dobija od EU i da sve to treba amati u vidu.

Advertisements

“Nalazimo se izmedju čekića i nakovnja i šta god uradite kajaćete se”, ukazao je predsednik Srbije.

 

Dodao je da se čuju kritike što su Srbi izašli na kosovske izbore i kako kažu time priznaju nezavisnost, a odmah zatim i što više ne ucecstvuju u institucijama i bilo čemu drugom…

U političkomsm smislu teško vreme je pred nama, rekao je i ponovio da ekonomski idemo sve bolje i sve lakše, ali i da toga dalje neće biti ako “političke probleme ne rešimo”.

 

B92

Advertisements

error: