PRAVDA U SRBIJI!? Ubila taksistu zbog 600 dinara a sad je puštaju na slobodu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Olivera Krsmanić, koja je osuđena na 40 godina zatvora, pa joj je kazna smanjena na 15 godina zbog ubistva Nezira Šišića 2005, opet podnela zahtev za uslovni otpust jer je odslužila dve trećine.

 

Olivera Krsmanić (34), prva žena koja je u Srbiji osuđena najpre na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, a potom na 15 godina zbog ubistva taksiste Nezira Šišića (46) iz Borče, podnela je Višem sudu novi zahtev za uslovni otpust jer je odslužila dve trećine kazne, saznaje Kurir.

 

Zločin koji je Krsmanićeva počinila šokirao je srpsku javnost 2005, a zajedno s njom na 17 godina zatvora osuđen je i njen prijatelj Slobodan Jordanov.

Advertisements

Podsetimo, Krsmanićeva, koja je u trenutku zločina imala 20 godina, pucala je Šišiću u potiljak u trenutku kada ju je dovezao taksijem na Cerak. Leš je potom išutirala iz automobila, a potom se odvezla do Jordanova, s kojim je nastavila krvavi pohod. Jordanov je zatim ubio radnika pumpe u Mojsinju Zorana Radovića (29), a prilikom hapšenja ranio je policajca.

 

– Krsmanićeva je u januaru ove godine podnela zahtev za uslovni otpust, ali nadležni Viši sud i dalje nije doneo odluku o tome – kazao je za Kurir izvor iz suda. Kako mediji pišu uskoro je na slobodi

KURIR

Advertisements

error: