VUČIĆ UVREDIO NAROD: Oni koji misle da je hapšenje režirano su idioti!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je video “neka istraživanja” i “čuo da 83 odsto građana Srbije misli da je napad na Marka Đurića režiran”.

 

On je to rekao na skupu u okviru unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji – ”Politički aspekti sveobuhvatnog rešenja kosovskog pitanja” Nacionalnog konventa o EU.

”Zar mislite da je to realno i moguće? Nema u Srbiji 83 odsto idiota, nemoguće je da ih bude…”, rekao je Vučić.

 

On je ukazao i da “čim neko iz vlasti izgovori nešto biva proglašen izdajnikom”, te je zamolio da se ne primenjuju dvostruki standardi.

U vezi ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića podvukao je da neće da prihvati insinuacije i prebacivanja da su za to krivi Srbi i mafijaške strukture, pošto, valjda. primetio je ironično, kako ocenjuje Tanjug, “od Peći do Prištine žive prepošteni ljudi”.

Advertisements

 

Osim toga, Vučić je izjavio i da su pred Srbijom dve opcije kada je pitanju rešenje kosovskog problema, a da je “realniji predlog opstanka zamrznutog konflikta”.

“Najveći broj učesnika unutrašnjeg dijaloga o Kosovu zalagao se za očuvanje statusa kvo i očuvanje zamrznutog konflikta i da čekamo neke bolje prilike”, rekao je Vučić.

 

Predstavnici Nacionalnog konventa o EU, koji okuplja preko 700 organizacija civilnog društva, protive se održavanju stanja zamrznutog konflikta na Kosmetu.

Podsećamo, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uhapšen je u ponedeljak u Kosovskoj Mitrovici, a potom sproveden do Prištine, a nakon toga preko Merdara odveden u centralnu Srbiju.

 

B92

Advertisements

error: