Momak sa Instagrama mobiliše Srbe za rat! – Vučiću samo reci idemo u borbu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novinar Dragan Bursać obratio se na portalu “6yka” Bojanu Stojkoviću, vođi organizacije Srbska čast, koji je poručio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su oni “spremni da daju živote za Kosovo”.

 

Prenosimo najzanimljivije delove teksta:

“Hajde da pretpostavimo kako pripadnici manekensko-bilderske satnije znaju gde je Kosovo i da se nekako dovuku do granice. Postoji opasnost, gluvo bilo da ih neko na istoj toj granici ozbiljno shvati i privede, rani ili ubije, kuku majci.

Pakleno je bilo juče u teretanama delom Srbije i Republike Srpske. Gore solarijumi i kozmetički saloni na vatrenoj liniji Banjaluka-Zvornik-Bijeljina-Beograd.

 

Pa šta je to, kakvo je to crno zlo, koje je na gluteuse podiglo svakog srBskog patrijotu i pripadajuću mu patrijotkinju?

Tebra solarijum Nemanjići

Advertisements

No, opet, kakve sve to ima veze sa teretanama, solarijumima i ostalim prostorijama za ulepšavanje tela, sagorevanje kalorija i privlačenje melanoma? Ima, kako nema! Neki od posetilaca ovih institucija članovi su humanitarnog udruženja srBska čast, velikosrBski militari- manekeni, koji su, setićete se, onomad bili u Skupštini RS-a, na nekakvom prijemu.

 

Posle su se pridružili poštarima i mažoretkinjama na paradi za Dan Republike Srpske. Potpuno gej, što je jedino okej. Taj tužni skup uveselili su humanitarci čudesnih tetovaža, šarenih boja, omastiljani krstovima, Putinovim majicama, ocilima, sve u svemu, neka gotik-SF verzija «Nemanjića».

 

I, objektivno, od njih se i ne očekuje bilo šta drugo do uveseljavanje nacionalizmom zadojene svetine fotografijama pored wc šolja i opskurnih vodenih madraca. Neka vrsta kič-menažerije za kreveta spremni. Objektivno stanje duha i borbene gotovosti.

 

Instagram mobilizacija

Prvi čovek srBske časti Bojan Stojković oglasio saopštenjem u kome se stavlja pod komandu Predsednika Aleksandra Vučića i države Srbije.

 

ESPRESO.RS

Advertisements

error: