ŠEŠELJ VIKAO NA PINKU: Napad na Đurića je napad na Vučića i Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lider radikala Vojislav Šešelj je izjavio večeras da Albanci ništa ne bi mogli da urade bez podrške spolja, a pre svega Amerikanaca, i izrazio uverenje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostati čvrst u ovoj situaciji.

 

Šešelj je rekao da bi već sutra tebalo da se održi vanredna sednica parlamenta na kojoj bi se, kako kaže, zatražilo da postanemo punopravna članica ODKB (Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti).

 

– Ovo (hapšenje) je planirano sa ciljem da se ponizi Srbija i da se suzbije Vučićev autoritet – rekao je Šešelj gostijući na Pinku.

Šešlj je rekao da sada jasno može da se vidi kakva je politika zapadnih sila po pitanju KiM i da tu više nema nikakvih iluzija.

Advertisements

 

Šešelj veruje da će Rusija odlučno stati na našu stranu i da bi ulazak u taj vojni savez zaštitio Srbiju od Amerikanaca i NATO i da bu tom slučaju ne bi mogli da nas ugroze ni Albanci ni Hrvati.

Kaže da bi on povlačio hladnokrve poteze i da zatražio prema Rezoluciji 1244 povratak dela vojske i policije.

 

On je upozorio da bi ovo što se sada desilo sada na KiM lako moglo da se desi i po pitanju Brčkog od strane hrvatskih jedinica, ali i da su Hrvati pre nekoliko godina uvežbavali četiri brigade kako bi mogle da upadnu u Srbiju.

 

PINK.RS

Advertisements

error: