SRPSKI MINISTAR OSTAO POZITIVAN: Pobediću rak osmehom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Neviđeni pozitivac! Iako je pre dva meseca saznao da je teško bolestan, ministar privrede Goran Knežević (60) nije klonuo duhom. Naprotiv, kako svedoče njegovi prijatelji iz Zrenjanina, on je taj koji hrabri lekare.

 

Prema rečima sagovornika Srpskog telegrafa, funkcioner naprednjaka i bivši profesionalni košarkaš i dalje se šali na svoj račun, ne dozvoljava da njegovi voljeni budu tužni, te je svu svoju energiju i pozitivno raspoloženje usmerio ka terapijama i ozdravljenju.

Advertisements

 

SLUŠA SVE PREPORUKE
– Ministar je ozbiljno shvatio lečenje, u rukama je najboljih lekara i primenjuje sve što mu oni savetuju. Nekoliko puta ih je čak i nasmejao svojom pozitivnošću i duhovitim opaskama. Bio je na terapijama zračenjem, za koje se svi nadaju da će dati prave rezultate – objašnjavaju naši sagovornici.

 

Knežević je, kako smo juče objavili, kada je saznao za bolest, odlučio da se povuče sa ministarske funkcije, koju je sa velikim uspehom obavljao, i sve snage usmeri na borbu za ozdravljenje. Podršku su mu i lično i javno pružile sve kolege iz Vlade.

 

REPUBLIKA.RS

Advertisements

error: