GORAN VESIĆ: Narod Srbije veruje u Aleksandra Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Izbori za odbornike Skupštine Beograda bili su debakl opozicije, a trijumf Aleksandra Vučića i SNS koji su dobili veliko poverenje Beograđanki i Beograđana.

 

To je rekao gradski menadžer Goran Vesić.

“Ovi izbori su pokazali da ne mogu da se dobiju, u slengu rečeno, ‘na foru’. To znači da opozicija nije ponudila građanima nikakav program, niti rešenje za makar jedan problem koji ima naš grad, niti su pokušali da obiđu građane Beograda, posebno one koji žive u prigradskim opštinama”, rekao je Vesić za Tanjug.

Advertisements

 

On je istakao da su izbori pokazali da ljudi glasaju prema programu jer žele da vide “kakve pozitivne promene možete da donesete ne samo u čitavom gradu već i u njihovom naselju ili zgradi”.

 

Upravo to im je ponudila SNS, naglasio je Vesić i podvukao da građani ne biraju političare po tome da li su lepi, ružni, debeli, mršavi nego da li mogu nešto konkretno da urade u njihovim životima – da im poboljšaju kvalitet života ili ne.

 

“Građanke i građani veruju Aleksandru Vučiću. Mi smo konačno počeli da vodimo srpsku politiku, da menjamo društvo i ekonomiju i da se razvijamo”, zaključio je Vesić.

b92

Advertisements

error: