VUČIĆ IZ BRISELA ZA PINK: Prave me ovde budalom i lažu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će u slučaju da Albanci ne formiraju Zajednicu srpskih opština za 20 dana, Srbija to sama uraditi.

 

“To što pet godina nije ispunjeno šest tačaka Briselskog sporazuma, koje se tiču Zajednice srpskih opština, ne može biti samo krivica Albanaca”, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle razgovora u Briselu.

 

On je u direktnom televizijskom uključenju iz Brisela poručio da je to jednako krivica Evropske unije, koja je takođe potpisnik Briselskog sporazuma.

Advertisements

Za pet godina su i najteži ratovi završavani, rekao je predsednik i podsetio da je Srbija ispunila sve tačke od 7. do 15. tačke tog sporazuma.

 

Albanci nemaju nameru da ispune svoje obaveze, uveren je predsednik Vučić. “Za pet godina nisu mogli da pročitaju stranicu i po teksta, to je uvreda za zdrav razum, za nas, za Srbiju”, rekao je Vučić komenatarišući izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da nije stigao da pročita sporazum o Zajednici srpskih opština.

 

On je ujedno rekao da ga tu svi prave budalom jer je nemoguće da za svo ovo vreme nije niko mogao da kaže Srbima istinu o onome kako će se sve na kraju završiti.

 

Izvor: PINK – KURIR

Advertisements

error: