GOTOVA POTRAGA! Učiteljica iz Novog Sada pronađena mrtva

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Marijanino telo, zapleteno u žbunju u Dunavu kod Sremskih Karlovaca, pronađeno je u sredu oko 16 časova skoro mesec dana nakon što je nestala.

 

Žena čije je telo u sredu popodne pronađeno u Dunavu kod Sremskih Karlovaca jeste Marijana Grahovac (40),nastavnica likovnog vaspitanja iz Novog Sada, za kojom se traga od 23. februara ove godine – potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu Novog Sada.

Identitet žene utvrđen je obdukcijomu Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i DNK analizom koju je naložilo novosadsko Više javno tužilaštvo. S obzirom na to da se telo nalazilo duže vreme u vodi i da je nađeno u fazi raspadanja, identitet nije bilo moguće utvrditi na drugi način.

Advertisements

 

Marijanino telo, zapleteno u žbunju u Dunavu kod Sremskih Karlovaca, u sredu oko 16 časova, prvi je uočio jedan od ribara, i o stravičnom prizoru odmah obavestio policiju.

Ona je pod još nerasvetljenim okolnostima, pre tačno 28 dana, završila u Dunavu. Njen suprug Zoran Grahovac (45) je te noći pozvao policiju rekavši da je ona skočila u Dunav sa Mosta slobode. Ispričao je da su njih dvoje bili u kolima, zaustavljenim na otprilike polovini mosta. Ona je, navodno, izašla iz automobila i sunovratila se u reku.

 

Grahovac je, međutim, nekoliko sati kasnije uhapšen pod sumnjom da je počinio teško ubistvo. On je, kako saznajemo, tvrdio da su se u kolima na mostu on i supruga posađali, ali je negirao da juje gurnuo sa mosta u Dunav.

 

IZVOR: ALO NOVINE

Advertisements

error: