OTKRIVEN IDENTITET! Ovo su srpski vojnici koji su dilovali narkotike!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru, a obojica su rodom iz Majdanpeka.

 

Negotinska policija uhapsila je dvojicu pripadnika Vojske Srbije kod kojih je nađeno 540 grama najčistijeg kokaina, čija je ulična vrednost oko 120.000 evra!

Aleksandar N. (26) i Zoran S. (26) nalaze se na službi u garnizonu Vojske Srbije u Zaječaru, a obojica su rodom iz Majdanpeka. S njima je uhapšen i treći osumnjičeni, Negotinac Robert A. (28). Protiv sve trojice podnete su krivične prijave zbog sumnje da su proizvodili i stavljali u promet drogu.

 

Krenuli u Bugarsku

– Sumnjamo da su trojica osumnjičenih bili kuriri koji su imali zadatak da kokain dovezu do granice s Bugarskom. Pronađeni kokain je najveće moguće čistoće, tako da bi se miksovanjem dobila mnogo veća količina. Procenjeno je da bi u takvom obliku vrednost na ulici dostigla sumu od 120.000 evra – kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

 

Kako saznajemo, policija je imala dojavu, a samo hapšenje bilo je kao na filmu.

Advertisements

– Robert A. je vozio „sitroen ksaru“, koja pripada njegovom ocu. Kretali su se ka izlazu iz Negotina. Paketi s drogom bili su kod dvojice pripadnika Vojske, od kojih je jedan bio na suvozačkom, a drugi na zadnjem sedištu auta. Robert A. primetio je policajca u civilu, koga je poznavao odranije. Zbog toga se uplašio i pokušao da pobegne – objašnjava naš sagovornik.

Preprečili im put

Osumnjičeni je dao gas i počela je jurnjava po Negotinu.

– Dok su bežali kolima, dvojica pripadnika Vojske su dve kese s kokainom izbacili kroz prozor. Nedugo posle potera je okončana kada je policija beguncima preprečila put, a kese s narkoticima su ubrzo pronađene – objašnjava izvor našeg lista i dodaje da nijedan od trojice uhapšenih nije odranije poznat policiji.

 

KURIR

Advertisements

error: