ŽENE U CRNOM napale VUČIĆA: Nećemo da rađamo decu za državu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Posle opozicionih liderčića, kojima je jedina politika mržnja, protiv najavljenih mera nove populacione politike koju je predložio predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasile su se i Žene u crnom i to porukom – nećemo da rađamo za Srbiju!

 

Žene u crnom sa još devet NVO ističu da oštro osuđuju Vučićevu molbu ženama u Srbiji da rađaju više dece. Kažu, neće da rađaju decu za državu, da Vučićev apel vređa prava žena i tako dalje i tako dalje.

Advertisements

 

Ako se tome doda da su gotovo sve opozicione stranke i njihovi lideri, ali i njima naklonjeni mediji, digli neviđenu hajku protiv Vučića zbog toga što je izrazio zabrinutost zbog sve nepovoljnije demografske slike Srbije, što je jedini političar u modernoj istoriji Srbije objavio rat protiv bele kuge, onda se postavlja pitanje šta je njihov cilj i njihova politika.

 

Očigledno je da sve gore pomenute Srbija i njeni građani ne interesuju, već samo gola vlast i privilegije.

Njima po svoj prilici nije bitno to što u Srbiji svake godine nestane jedan manji grad, što će nas do polovine ovog veka, prema procenama stručnjaka, biti duplo manje nego sada. Briga ih, jer njima je bitna samo vlast pa makar nemali kime da vladaju.

 

SRBIJADANAS.COM

Advertisements

error: